WEKO3
アイテム
Role of Alginate in the Mechanism by which Brown Seaweed Saccharina japonica Intake Alleviates an Increase in Blood Pressure in 2-Kidney, 1-Clip Renovascular Hypertensive Rats
https://suica.repo.nii.ac.jp/records/3986
https://suica.repo.nii.ac.jp/records/3986245822f7-9d15-44e4-8164-7be8f6b5f2f6
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
本文 (1.4 MB)
|
|
|
論文内容の要旨・論文審査結果の要旨 (630.0 kB)
|
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-05-30 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Role of Alginate in the Mechanism by which Brown Seaweed Saccharina japonica Intake Alleviates an Increase in Blood Pressure in 2-Kidney, 1-Clip Renovascular Hypertensive Rats | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Seaweed | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | alginate | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | prevention of hypertension | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | renovascular hypertension | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | sodium excretion | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||
その他のタイトル | 腎血管性高血圧ラットにおける真昆布摂取による血圧上昇抑制効果のメカニズムに対するアルギン酸塩の役割 | |||||
著者 |
丸山, 紗季
× 丸山, 紗季 |
|||||
寄与者 | ||||||
寄与者識別子Scheme | WEKO | |||||
寄与者識別子 | 1267 | |||||
姓名 | 瀬川, 悠紀子 | |||||
言語 | ja | |||||
寄与者 | ||||||
寄与者識別子Scheme | WEKO | |||||
寄与者識別子 | 402 | |||||
姓名 | 橋本, 弘子 | |||||
言語 | ja | |||||
寄与者 | ||||||
寄与者識別子Scheme | WEKO | |||||
寄与者識別子 | 1788 | |||||
姓名 | 北村, 沙織 | |||||
言語 | ja | |||||
寄与者 | ||||||
寄与者識別子Scheme | WEKO | |||||
寄与者識別子 | 1789 | |||||
姓名 | 木村, 万里子 | |||||
言語 | ja | |||||
寄与者 | ||||||
寄与者識別子Scheme | WEKO | |||||
寄与者識別子 | 212 | |||||
姓名 | 大瀬良, 知子 | |||||
言語 | ja | |||||
寄与者 | ||||||
寄与者識別子Scheme | WEKO | |||||
寄与者識別子 | 1271 | |||||
姓名 | 栗原, 伸公 | |||||
言語 | ja | |||||
学位名 | ||||||
学位名 | 博士(食物栄養学) | |||||
学位授与機関 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 34511 | |||||
学位授与機関名 | 神戸女子大学 | |||||
学位記番号 | ||||||
値 | 家博甲第16号 | |||||
学位授与年度 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 2021 | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2022-03-18 | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 甲第16号 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |