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フランス料理変遷の考察(その2) ―フランス革命とフランス料理―
https://suica.repo.nii.ac.jp/records/1166
https://suica.repo.nii.ac.jp/records/116654b9de66-44cd-4138-b352-a7a967680337
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Restricted Access
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
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公開日 | 2020-02-05 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | フランス料理変遷の考察(その2) ―フランス革命とフランス料理― | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Study on the Evolution of French Cuisine | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | フランス革命 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | 変遷 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | ブルジョワ料理 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | レストランの興隆 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | 料理技法 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | the French Revolution | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | the transformation | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | the cuisine of the bourgeoisie | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | the rise of restraurants | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | the culinary arts | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
著者 |
倉本, 百合子
× 倉本, 百合子
× Kuramoto, Yuriko
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抄録 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||
内容記述 | This paper examines the influence the French Revolution had on the transformation of the cuisine of the bourgeoisie during the 18th and 19th centuries. Its primary focus centers on chefs and the rise of restaurants and the culinary arts they developed and cultivated. The paper also gives considerable attention to the achievement and lasting influence of Antonin Careme, the greatest chef of the 19th century. | |||||||||||
書誌情報 |
神戸女子短期大学論攷 en : The Ronko 巻 42, p. 287-294, 発行日 1997-03-01 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 神戸女子短期大学学会 | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 09193650 | |||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
収録物識別子 | AN10471612 |