WEKO3
アイテム
フランス料理変遷の考察(その1) ―中世からフランス革命前まで―
https://suica.repo.nii.ac.jp/records/1179
https://suica.repo.nii.ac.jp/records/1179b88e3996-6c60-4724-904a-09371d9d9eb2
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
【現在非公開です】41_11_資料_神戸女子短期大学紀要論攷 (521.1 kB)
Restricted Access
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-02-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | フランス料理変遷の考察(その1) ―中世からフランス革命前まで― | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | A Study on the Evolution of French Cuisine; From Medieval Times to the Pre-revolutionary Era | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
倉本, 百合子
× 倉本, 百合子× Kuramoto, Yuriko |
|||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | Taking a historical perspective’ this paperexamines the evolution of French haute cuisine and grande cuisine tracing its origins from in the palace kitchens of the ancien regime of the Bourbons. | |||||
書誌情報 |
神戸女子短期大学論攷 en : The Ronko 巻 41, p. 163-173, 発行日 1996-03-01 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 神戸女子短期大学学会 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 09193650 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN10471612 |